Qui som

ROMÀNTIC FOTOGRAFIA és una empresa fundada l’any 1975 i ubicada a Muro, carrer Bisbe Albertí núm. 13. Es tracta d’una empresa familiar amb una gran experiència dins el món de la fotografia en general.

Disposam de tenda, estudi i laboratori propi. Aquesta Web, és una aposta clara de cara a les noves tecnologies, per millorar la qualitat, donar un bon servei i sobretot, per facilitar una comunicació dinàmica, ràpida i eficient amb els nostres clients.

Des de sempre ens ha entusiasmat la fotografia d’infants, captant aquelles imatges, sempre fresques, desbordants de la màgia i l’alegria que sols els més petits saben transmetre.

Al llarg d’aquests anys, Romàntic Fotografia s’ha dedicat especialment al reportatge social: bodes, batejos, comunions, etc. La nostra fotografia, capta històries irrepetibles i úniques, vivències i emocions, quasi sempre emmarcades dins uns paisatges excepcionals. Un estil personal i propi, que combina art i tècnica, ha fet que la nostra empresa sigui tot un referent dins el sector.

Fotos d’estudi, reportatges, esdeveniments socials, publicitat, paisatges, foto carnet a l’instant, etc., prop de quaranta anys de professió i feina ben feta, avalen la nostra llarga trajectòria com a fotògrafs professionals a Mallorca.

El nostre primordial objectiu, ara i sempre, és donar un servei de qualitat als nostres clients, a través d’un tracte personal i exquisit.